#RELOP Napisano 15 Kwietnia 2014 #143523 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Nick :ReloP.|Av3 ReaL.eXe na Forum, w grze Don't Waste The Time Data ( Od kiedy do Kiedy ) : Aż polepszą mi się stopnie z matematyki Powód :A więc tak, mam 6 ocen niedostatecznych z matematyki i czas najwyższy je poprawić. Zdanie do następnej klasy jest jednak ważniejsze od pracy na rzecz związanych z grami. Mam nadzieję, że będziecie wyrozumiali. 14 maja zebranie w Gimnazjum, więc postaram się szybko coś nadrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Kwietnia 2014 #143531 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Szkoła na pierwszym miejscu. Usprawiedliwiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Kwietnia 2014 #143532 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi