Gość Guest Napisano 15 Kwietnia 2014 #143272 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Siemka Pragnę poinformować wszystkich adminów oraz graczy, że moja frekwencja na serwerze DD2+DM zmniejszy się. Nie jestem pewien o ile, ale wolę poinformować. Będę wchodził na forum oraz serwer (lecz przeważnie jako spect, gdyż łącze nie pozwoli mi grać nie stwarzając problemów innym uczestnikom). Więcej informacji na priv podam Adonai29 Pozdrawiam Nie widzę na uszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Kwietnia 2014 #143377 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Usprawiedliwiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Kwietnia 2014 #143378 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi