Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2014 #143204 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Jest taki mały problem z misjami. Po przejściu wszystkich nadal pokazuje mi się informacja po każdej rundzie o misjach, a nie jak wcześniej tylko na rozpoczęcie pierwszej rundy na początku innej mapy. Jest to trochę denerwujące, gdyż na rozpoczęcie rundy po zdobyciu, np. następnego levelu nie można dodać punktów do statystyk(Chyba, że zrobi się to w bardzo szybkim tempie). Nie wiem czy jest możliwość naprawienia tego błędu ale liczę chociaż na odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 14 Kwietnia 2014 #143241 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Dokładnie, jest to straszliwie denerwujące i bardzo utrudnia grę. Po zrobieniu wszystkich misji co runde pojawia się menu wyboru misji. Na początku każdej rundy trzeba klikać 0. wyjdź, by zamknąć to menu. Jest to strata czasu i dość mocno przeszkadza, nie wspomnę już o tym, że można szału dostać. Rozumiem, że raz na początku mapy to by się wyświetlało, ale spam w każdej rundzie? : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Kwietnia 2014 #143286 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 nie naciskajcie 0 nacisnijcie jakas misje wtedy nie powinno sie pojawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 15 Kwietnia 2014 #143294 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Wiem o co chodzi i osobiście tez mnie to denerwuje .Zostanie to zmienione . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 15 Kwietnia 2014 #143295 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi