Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2014 #143116 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Nick: Trev Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem): Posiadałem własne serwery pod eSportową scene TF2 (jump, mge i serwer do pojedynków) jak i adminowałem 2 nieistniejące już serwery publiczne. Znajomość SourceMod'a (w skali 1-10): 9/10 Staż w TF2: W moim profilu widnieje ponad 6 tysięcy godzin. Steam ID: STEAM_0:1:42367073 Link do www.gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Trev/80.72.43.106:26911/ Dlaczego Ty: Sporo czasu spędzam grając na Wstrzyku i bardzo często zdarza się, że nie ma żadnego admina w momencie w którym jest potrzebny. Jeśli aktualnie nie będę przebywał na serwerze ,a ktoś mnie powiadomi o jakimś incydencie zawsze znajdę te 5 minut żeby wejść i zrobić porządek. Stosuje się do regulaminu i nie ustalam sobie własnych zasad ani nie nadużywam swoich praw. Nie jestem stronniczy. Kontakt: Steam, skype, gadu-gadu, ventrillo, teamspeak, mumble PS. Do osób wypowiadających się odnośnie czasu spędzonego na forum i ilości postów proszę zobaczcie ile serwerów TFa jest na waszym forum i ile "gorących" wątków. Aktualnie nie ma o czym tutaj pisać. Mam nabijać posty w każdym temacie tylko po to żeby pokazać/udowodnić, że jestem aktywnym użytownikiem forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2014 #143121 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Ogarnięty, zawsze sprawiał wrażenie odpowiedzialnej osoby; nie przypominam sobie żadnych poważnych incydentów z jego udziałem, a regularnym graczom naszego serwera nie trzeba go przedstawiać. Jestem zdecydowanie na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Kwietnia 2014 #143303 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Jestem na tak : - godziny - wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Dużo grasz na serwerze i ogarniasz jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2014 #146389 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Zapraszam na steam/gg po dalsze instrukcje. Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi