Hastu Napisano 14 Kwietnia 2014 #143066 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Nick:Hastu Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem): dość spore nawet na takim COD jak ten miałem admina na Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9,5 Staż w CS-sie: od 4,5 roku Steam / NonSteam: ns na steam miałem hacka Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27034/top_players/?query=Hastu&Search=Search Dlaczego TY .!: mam spore doświadczenie w cs'a oraz widze na serwie chodz gram krótko ze aim/wh to jest normalne i ja chciałbym temu zaradzić .Podzielność uwagi to jest coś co bardzo chwalilimy administratorowie serwerów oraz gracze gdzie miałem admina , bo chociaż grałem widziałem co ktoś do mnie pisze i zawsze odpowiadałem. Myślę ze dam sobie radę. Mikrofon oczywiscie mam. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: myśle ze od pon-pt. tak do 2-3 godzin a w weekendy tak 5-6h Kontakt: gg 20113292 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Kwietnia 2014 #143071 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi