Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2014 #142695 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Twój nick podczas gry:.:DawidRV:. Godzina, data zdarzenia:17:20 Mapa:cs_assatil_upc STEAM_ID / IP:A co cie to Uzasadnienie:Nie mam Cheatów !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2014 #142696 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Prosze odbanujciemnie !!! Nie mam dowodów !!! Pliss !!! Jeśli mnie odbanujecie kupie range premium !!! Zrobie wszystko prosze !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2014 #142697 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Dostałeś ssy których nie wstawiłes i sie kłocisz. Nie będzie ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2014 #142699 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi