Yeti95 Napisano 30 Stycznia 2016 #391077 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Wzór skargi (data i godzina): Nick admina/gracza, który zawinił: Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Piszę tu bo nie wiem gdzie indziej. Uważam że mus robienia dowodów na bany 30 min to przesada. Są sytuacje że ciężko jest zrobić np ss'a czy mieć jakiś dowód, zresztą 30 min to nie wieczność. Zrobiło się coś źle no to można odczekać ten czas a nie mieć np zaraz ból dupy o jakieś głupie półgodziny i odwołania. Bany 30 min nie powinny wymagać dowodów. Nie spotkałem się jeszcze z sytuacją żeby dostał ktoś takiego bana nie słusznie (w taki sensie że admin miał taki kaprys i już) a trochę już na tej serwerowni gram. Raz prawie całą mapę polowałem na gracza który stawia miny w przejściu bo ciężko było to uchwycić, no kurde, cała mapa aby mieć dowód do bana na głupie 30 min. Prosił bym o wypowiedź innych Adminów co oni o tym sądzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 30 Stycznia 2016 #391079 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Od 5 min chyba trzeba pato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yeti95 Napisano 30 Stycznia 2016 Autor #391080 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Tak ale chodzi o to żeby to zmienić. Żeby od 30 min też nie trzeba było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Figoslaw Napisano 30 Stycznia 2016 #391083 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Popieram... robienie screenów za stawianie min to porażka. Proponowałbym wgrać plugin z wyświetlaniem właściciela miny i będzie po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 30 Stycznia 2016 #391091 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Na txt to nie problem, bo często jest hltv, zresztą są to nie problem bo się robi sekundę. Co do min to serio, plug-in od podpisywania min byłby idealny, większość banow dałoby radę ogarniac z poziomu gry, jednak wtedy też wystatczylby ss. Ja jestem za tym by mieć dowody na baby 30min, bo często serio baby są niesłusznie rozdawane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Stycznia 2016 #391096 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 (COD 200) sprawdza sie idealnie do tego, bo często ktoś napisze na u@, że ktoś postawił minę na schodach i w bardzo łatwy sposób można to sprawdzić. Co do tematu: screen na ban 30min to podstawa jak (txt, sg, kultura, skan itp) każdy serwer ma swoje zasady (ALE!), ale myśle, że każdy admin powinien tego pilnować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4U4K4 Napisano 31 Stycznia 2016 #391181 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Popieram... robienie screenów za stawianie min to porażka. Proponowałbym wgrać plugin z wyświetlaniem właściciela miny i będzie po problemie LoL własnie to mialem na mysli ;p ale patrze jeszcze raz aa tuu jakis dynamo Popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 31 Stycznia 2016 #391188 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Też sądzę ze na bany 30 min nie potrzeba mieć dowodów, często za duzo bawienia jest z tymi ss'ami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Stycznia 2016 #391263 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Macie wszyscy racje. Wcisniecie F12 na steam to straszna katorga i są sytuacje kiedy ten guzik ucieka Wam z klawiatury. Odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Stycznia 2016 #391264 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi