Hawk Napisano 30 Stycznia 2016 #391055 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Nick: H.A.W.K Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem): Nie mam zbytnio doświadczenia bycia "Adminem", ale mam przyjaciół , którzy mają "Adminów" i dużo się od nich uczę Znajomość AMXX (W skali 1-10): myślę że 5/10 dopiero się uczę ,ale myślę że szybko podłapie i będzie dobrze Staż w CS-sie: grałem 4 lata w Counter Strike 1.6 i teraz przerzuciłem się na Counter Strike Global Ofensif i mam na nim prawie 940 h Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Uważam że mam dobre relacje z ludźmi potrafię się z nimi dobrze dogadywać.Gracze na serwerze lubią mnie często na nim jestem można powiedzieć że staram się grać co dziennie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na grę poświęcam 4 godziny lub więcej. Staram się większość wolnego czasu spędzić w grze. Na serwerze ma ponad 240 godzin. Kontakt:http://steamcommunity.com/id/ hawkupol gdyby nie mogło mnie wyszukać proszę http://steamcommunity.com/id/ napisac osobno dopiero potem dopisać bez żadnych odstępów hawkupol Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/H.A.W.K/91.185.185.20:28075/ Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suS Napisano 30 Stycznia 2016 #391066 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 -Często bywa na serwerze -Spokojny, nie bluźni zbyt dużo, nie daje się wyprowadzić z równowagi, kulturalny -Nie ma i raczej nie będzie z graczem problemów Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d3w Napisano 31 Stycznia 2016 #391159 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Powiem tak... NIE MASZ PRZYJACIÓŁ ! xDDD Nie no.. Ale na serio, jestem na TAK. Często bywa na serwerze, ludzie go znają, komendy adminowskie to nie problem. Da sobie radę chłop ! PS. Dla potwierdzenia, dodaj jeszcze gametracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaV997 Napisano 31 Stycznia 2016 #391193 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Od kiedy pamiętam widuję go na serwie. Z nami adminami ma raczej dobry kontakt. Kulturalny i pomocny. Bardzo często widywany na serwie. Myślę, że można dać mu szansę, jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grio2 Napisano 8 Lutego 2016 #395541 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grio2 Napisano 11 Lutego 2016 #396803 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grio2 Napisano 11 Lutego 2016 #396804 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi