Skocz do zawartości

Podanie na Admina

Hawk

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: H.A.W.K

Doświadczenie (w byciu adminem): Nie mam zbytnio doświadczenia bycia "Adminem", ale mam przyjaciół , którzy mają "Adminów" i dużo się od nich uczę  

Znajomość AMXX (W skali 1-10): myślę że 5/10 dopiero się uczę ,ale myślę że  szybko podłapie i będzie dobrze 

Staż w CS-sie: grałem 4 lata w Counter Strike 1.6 i teraz przerzuciłem się na Counter Strike Global Ofensif i mam na nim prawie 940 h

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego Ty: Uważam że mam dobre relacje z ludźmi potrafię się z nimi dobrze dogadywać.Gracze na serwerze lubią mnie często na nim jestem można powiedzieć że staram się grać co dziennie.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na grę poświęcam 4 godziny lub więcej. Staram się  większość  wolnego czasu spędzić w grze. Na serwerze ma ponad 240 godzin.

Kontakt:http://steamcommunity.com/id/ hawkupol gdyby nie mogło mnie wyszukać proszę http://steamcommunity.com/id/ napisac osobno dopiero potem dopisać bez żadnych odstępów hawkupol

Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/H.A.W.K/91.185.185.20:28075/

Pozdrawiam.

Powiem tak...

NIE MASZ PRZYJACIÓŁ ! xDDD

Nie no.. Ale na serio, jestem na TAK.

Często bywa na serwerze, ludzie go znają, komendy adminowskie to nie problem. Da sobie radę chłop ! :)

PS. 

Dla potwierdzenia, dodaj jeszcze gametracka :)

• 2 weeks later...

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...