Gość Guest Napisano 12 Kwietnia 2014 #142232 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Witajcie, mam na sprzedaż buty Nike firmy Tiempo. Zakup kosztował mnie 189zł, buty są w stanie wizualnym jak i technicznym bardzo dobre, jedyną wadą jest minimalne prawie nie widoczne zadaracie, więc wyceniam te buty na ok 130zł. [align=center]Size/Rozmiar: 43[/align] [align=center]Kolor Butów: Biały [/align] [align=center]Kolor Znaczków: Jasna połyskująca Zieleń [/align] [align=center]Kolor Podeszwy: Pomarańczowa [/align] [align=center]Kontak GG: 22080808[/align] [align=center]Forum: PW[/align] Załączam zdjęcie: PS. Zdjęcia nie są najlepszej jakości, ponieważ robione były przez mój telefon PS2. Oglądasz zdjęcie moich butów na własne ryzyko, które może być oślepieniem przez ich blask . [align=center] [/align] [align=center][/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Kwietnia 2014 #142424 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi