Gość Guest Napisano 12 Kwietnia 2014 #142166 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Na co tu admini ??? Co oni robią szpanują,rozkazują i straszą banem,a banują wtedy,gdy im dzieje się krzywda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 12 Kwietnia 2014 #142187 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 ehhh, ghost chodzi o sytuacje dzisiejszą? Więc tak, jak ja mam coś zrobić jeżeli co 5 minut mi "connecting steam off (jakoś tak)" się pokazywał, lecz to mała bajka. Jak ja coś mam zrobić jeżeli tego nie widziałem, masz dowody podeślij na PW to coś zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 12 Kwietnia 2014 #142330 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Myślę, że nie Ty jesteś od pouczania adminów. Zbierz dowody, przedstaw je mi i resztą się nie martw. Póki co przedstawiłeś same negatywy ich oraz mojej pracy co mnie dość zirytowało, ponieważ gdyby nie oni to serwer by nie żył. /zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 12 Kwietnia 2014 #142331 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi