Dembo Napisano 30 Stycznia 2016 #391038 Napisano 30 Stycznia 2016 Imię: Patryk Wiek: 17 będzie 8 maja Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: steam - http://steamcommunity.com/id/Dembusiowy/ gadu - 57697867 Staż na forum: 4 dni 8 godzin 17 minut Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Posiadałem już taką rangę nie raz więc sobie poradzę. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Posiadam tylko rangę " Premium " Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: Nie potrafię się ocenić ale myślę, że błędów nie robię. Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Sam nie wiem. Lecz na forum spędzam sporo czasu [5-7] godzin dziennie :v Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): Nie posiadam, ale po moich wypowiedziach w podaniach, tematach, wiadomościach na sb możecie sprawdzić, że błędów ort nie robię. - minimum 100 sensownych postów na forum l Nie posiadam - ukończony 16 rok życia l Skończone - minimum, ukończony miesiąc z działalnością na sieci l Konto zrobiłem we wrześniu więc lajcik - biegłe posługiwanie się ortografią, stylistyką, gramatyką j. polskiego l Błędów raczej nie robię - konstruktywne i zwięzłe budowanie zdań wedle zasad stylistyki l Zaliczone - aktywny, minimum 2 godziny dziennie na forum l Na luzie - posiadanie komunikatora Gadu-Gadu/Steam l Posiadam
Gość Napisano 30 Stycznia 2016 #391042 Napisano 30 Stycznia 2016 Nie spełniasz wymagań, jako, że Pani Naczelnej nie ma pozwole sobie zamknąć co byście na naspamili.
Gość Napisano 30 Stycznia 2016 #391043 Napisano 30 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Cthulhu2 Napisano 31 Stycznia 2016 #391204 Napisano 31 Stycznia 2016 Boże nasz wszechmogący, zanim będziesz składać gdziekolwiek podania to popracuj nad kulturą. Inaczej zawsze będę na nie.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
Popularne Dni
30 Sty
4
31 Sty
1
Najaktywniejsi w tym temacie
Cthulhu2 1 post