Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

WItam, chciał bym abyście dodali klase Snajper, ponieważ nie znajduje sie on na naszym serwerze, a wiele osob chcialo by nim zagrać .

Nazwa : Snajper

Inteligencja: 10

Wytrzymałość: 10

Życie: 20

Kondycja: 30

Umiejętność: 150% dmg z awp + int 

Lub: 1/2 , 1/3 z awp.

Napisano

Ta klasa była na serwerze. Ale jestem za żeby ją ponownie wprowadzić. ;) Tylko 100dmg wystarczy.

1/3 odpada bo to bardziej by podchodzilo pod admirala.

Napisano

Ta klasa była na serwerze. Ale jestem za żeby ją ponownie wprowadzić. ;) Tylko 100dmg wystarczy.

1/3 odpada bo to bardziej by podchodzilo pod admirala.

Ja był bym bardziej za wprowadzeniem jednak tego 150% dmg, ponieważ wiele osob nie skusilo by sie na klase tylko z awp, wiekszosc wybrala by Admirala ktory ma 1/3 z awp apteczki i ak47, wiec tworzenie owej klasy bylo by, jak sądze bezproduktywne.

Napisano

Hmm na ale po co ? Chcesz postrzelać ze snajperki weź admirala ma 1/3 awp + m4 + 3 apteczki. Na    Nie

Napisano

Hmm na ale po co ? Chcesz postrzelać ze snajperki weź admirala ma 1/3 awp + m4 + 3 apteczki. Na    Nie

Wolał bym klase bez ak47 i apteczek, klase typowo przystosowaną pod snajperke, zamiast apteczek i ak47 zrobic np 1/2 awp, lub cokolwiek innego, jak 150% z awp, chyba wiele nie wymagam, dziekuje.

Napisano

Nie wiem nie grałem dawno na codzie ale mi się wydaje ze na kazydym codzie powinien być sniper,takie jest moje zdanie.

Napisano

Powinna być klasa snajper. Wiele osób rezygnuje z gry na serwerze, gdy dowiaduje się, że nie ma klasy z darmową awką. Pomijam admirała, bo 1/3 to beznadzieja jak na awp.

Napisano

Na serwerze była klasa snjaper i nie było nią zainteresowania  prawie nikt nią nie grał, ale widzę ze wile osób wyraża chęć gry to klasa wiec prośba ta zostanie przedstawiona administracji i zobaczymy co dalej.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...