Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2014 #141867 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Nick: ManiaK :] Wiek:18. Doświadczenie (w byciu adminem): W 2k11 i 2k12 byłem adminem u Was, a także na innych serwerowniach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8, dawniej paczki robiłem, i byłem bardzo dużo razy adminem. Amx mi nie dziwny. ;] Staż w CS-sie: 5-6 lat. Steam / NonSteam: STEAM Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametrack...2.40.110:27008/ . Dlaczego TY .!: Chciałbym dołączyć/ powrócić do tego kręgu (Admin COD 200 lv 2k11/ 2k12 ) aby wspomóc jeszcze bardziej i chronić serwer przed negatywnymi osobami, a także pilnowania przestrzegania regulaminu przez graczy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Rano godzinkę, potem z 2,5h. Weekend po 2h bo w końcu to jest weekend.. Ale zależy. Zawsze może się zdarzyć że będe 7h a w jeden dzień że nie wejde w ogóle z przyczyn nieznanych. Kontakt: Steam, gg Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2014 #141869 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Jestem na tak: - godziny - steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 11 Kwietnia 2014 #141870 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Wróciłeś tydzień temu i już chcesz Admina. Najpierw na niego sobie zapracuj. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2014 #141882 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Jestem na Nie nie znma cię pare razy widzialem cie na serverze daj sie poznać i dopiero złóż podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2014 #141900 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Jestem na nie. Nie dawno wróciłeś więc nie dostaniesz od razu admina. Popracuj jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 12 Kwietnia 2014 #142034 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Przykro mi. Słabo Cie znam masz w ostatnim czasie małą aktywność na forum, grasz na Cod dość rzadko . Ja osobiście widziałem Cie kilka razy lecz to trochę za mało by zaufać i powierzyć taka funkcję admina.Zwieksz swoją aktywność,daj sie poznać i zapraszam za 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 12 Kwietnia 2014 #142035 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi