Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2014 #141458 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'Mina w niedozwolonym miejscu' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '83.22.141.114' [AMXBans] ======================================= Jak grałem z Venomem na mapie De_Aztec to kładł mi miny w przejsciu i nie dało sie ich obejść spytałem się go czy tak można i powiedział mi że tak . Wiec oco chodzi !?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Kwietnia 2014 #141459 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Przenoszę do odpowiedniego działu i zapraszam admina banującego do wyjaśnienia całego zajścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 11 Kwietnia 2014 #141904 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Widzę zero zainteresowana admina, po prostu ma w du**e. Myślę że należy się ostrzeżenie w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 11 Kwietnia 2014 #141905 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi