Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2014 #141416 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Nick:Adr3naline Wiek:18 Data rejestracji na forum:28Listopada 2013r Czas spędzony na forum:6d 19h 32m 53s Doświadczenie w ocenianiu:Jeżeli Chodzi o screenshot to myślę że bardzo dobre, jeżeli chodzi o demka to z tym mam problem bo coś się stało z kompem i nie moge odtwarzać demek ale postaram się to zrobić jak najszybciej Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Niestety nie, ale z tego co mi wiadomo nie jest trudne chciałbym chociaz spróbować Byłeś banowany na forum lub serwerze?:3ostrzeżenia miałem które od razu odrobiłem, Na pewno byłem banowany ale nie pamiętam Dlaczego Ty?:Znam się dobrze na ss*ach. Często banuje graczy na Cod 500k i praktycznie się nie myle ;] Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:hmm ciężko mi powiedzieć ale z te 3-4H może nawet więcej Coś od siebie:Chciałbym chociaż spróbować jak bym nie dał rady to bym się sam osobiście zgłosił się do opiekuna UBT Dziękuje za uwagę Pozdrawiam Adr3naline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 10 Kwietnia 2014 #141436 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head bez ostrzeżeń w dziale Admin [serwer]. Adrenalina- Kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 10 Kwietnia 2014 #141437 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi