Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 #141229 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Nick:Piter369 Wiek:13 Doświadczenie (w byciu adminem):w trakcie uczenia jeszcze admina nie miałem Znajomość AMXX (W skali 1-10):tak około 5 Staż w CS-sie: około 3godziny Steam / NonSteam: nonSteam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:grałem tylko 1godzinę Dlaczego TY .!:chcę pomóc w rozwijaniu serwa chciałbym zostac adminem Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: czasami 5godzin Kontakt:skype po bracie heromen2002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 9 Kwietnia 2014 #141235 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria: - Wchodzenia raz dziennie na forum, - Posiadanie mikrofonu, - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy, - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, - Minimum 30h przegrane na serwerze, - Mile widziane aktywne konto steam ---------------------------------------------------------------------- + konto pod podanie, bez gt. Jestem na "tak"......... podanie idealne. Pozdrawiam i na nie, up pogrubiona czcionka powody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 #141239 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi