BadBoy Napisano 9 Kwietnia 2014 #141108 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Witam Wszystkich Chciałem Was powiadomić że będą takie dni w których będę mało dostępny na serwerze, ponieważ robi się coraz cieplej i jest u mnie więcej pracy. Zaczynając codziennie o 04:00 rano kończę o 16:00 a nawet później i zanim się ogarnę po pracy jest godzina 17:30, o 20:00 znowu muszę się kłaść spać, żeby o 03:00 wstać ... Nie chciałbym stracić posady, i będę grał tyle na ile mi czas pozwoli .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 #141118 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Ok, są rzeczy ważne i ważniejsze. Będziemy mieli na uwadze Twoją mniejszą aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 #141119 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi