Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 #141002 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Cześć, niby mam urlop, ale no cóż...Problemy w szkole okazały się dużo mniej poważne niż myślałem, lecz szczerze po prostu mi się nie chcę, nie chcę mi się robić wywiadów, tygodników. Bałem się, że tak będzie. Straciłem krzepę. W dodatku OST, który był moją podporą, motywował mnie, odszedł. Przepraszam tych, których zawiodłem. Mam nadzieję, że mnie dobrze zrozumieliście. P.S: Redaktor, który chcę może kontynuować mój Tygodnik, lecz aby uzyskać zgodę na użycie napisów z mojego tygodnika musi zgłosić się o pozwolenie do @FreeZeOUt. P.S2: Przepraszam za wszelkie błędy stylistyczne/gramatyczne, piszę z telefonu. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 9 Kwietnia 2014 #141004 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Wielka szkoda. Myslalem ze zostaniesz z nami troche. Dzieki Tobie ludzie ujrzeli wywiad ze mna. Wielkie dziekuje za to. Zycze powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Kwietnia 2014 #141005 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Szkoda. Rezygnacja przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Kwietnia 2014 #141007 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi