Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2014 #140804 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:35227136' [AMXBans] Twoje IP: '89.229.216.79' [AMXBans] =============================================== Ten Pan , niby mi zrobił ss'y ale nie wiem jak , on ten powód to chyba sobie sam wpisał bo ani żadne ss'y się nie robiły na servie , tylko odrazu ban , a w folderze też ich nie ma więc nie rozumiem , co ten gość odwalił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Kwietnia 2014 #140807 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Screeny zostały zrobione, tutaj masz opisane, gdzie je znaleźć: http://multi-head.pl/topic/15229-zamkni%C4%99tywz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ . Na ich wrzucenie masz 24h od momentu zbanowania i jest to jedyna szansa na otrzymanie UB. Możesz ewentualnie skorzystać z jednorazowej szansy w postaci 100reklam na rzecz sieci zrobionych własnoręcznie. /Przenoszę do odpowiedniego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 #141113 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 n-ty dzien Z tymi ss'ami jest DUZy problem bo mój kolega tez nie miał tych ss'ów a grał czysto i dostał perma Nie wiem co dalej z tym gosciem ale musicie popracowac nad tym bo na innym serwie pewnie mu sie ss'y juz zapisują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 #141115 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Są wersje ns gdzie ss`y się nie zapisują. My nie będziemy za to odpowiadać. Skoro koledze zrobiono screeny to jego gra wyglądała podejrzanie. Więc był potencjalnym oszustem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 9 Kwietnia 2014 #141267 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Czas minął, pozostaje Ci zrobić 100 reklam by otrzymać Ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 9 Kwietnia 2014 #141268 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi