Skocz do zawartości

MAPY !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Zglaszam problem map na serwerze. Ciagle grane jest dd2 css_dd2 i inferna + westwoody. Ja sie pytam ile mozna? ustawcie jakos to vote automatyczne bo sie zygac chce tymi mapami. Sa setki map na codmody a tu sie robi Only DD2 tragedia jakas. Nie chodzi mi o wgranie nowych map bo jest wiele ale nawet szansy nie ma ich zagrac bo co 2 mape jest jedna z tych map wymienionych ponizej. 

I 2 sprawa, pousuwajcie te mapy z css_* gowno jakies a dubluja sie tylko ze zwyklymi mapami i tak mozna trafic 2 westy z rzedu a pozniej dd2 2x.

Co do propozycji sie zgodzę, lecz można ciut spokoojniej :) Sam osobiście chciałem napisać temat dotyczący map, tak więc mapy "zerżnięte" z cs:go kompletnie się nie sprawdzają. Gracze dosłownie uciekają z tych map i robi sie pustka na serwerze, radziłbym dodać w to miejsce inne mapy. Przykład jest grana mapka DD2 zostaje 2 min do konca mamy vote i gracze wybierają PONOWNIE DD2, proponował bym dodać jakiś plugin blokujący mapy ostanio grane z przed 2 rund. Mapy de_eldorado czy westwood lub dust są jak najbardziej OKEY! ale ich nadmiar robi sie odrzucający ;)

Edit: @@EvO odstraszają graczy mapy sciągniete z cs:go albo source, nie wchodząc na serwer sprawdz w HLTV jakie mapy są obecnie grane.

Jestem zdecydowanie za. Uważam, że trzeba wgrać trochę nowych map. Możemy w tym wątku pociągnąć nasze propozycje.

Można też wywalić te source'owe mapy, bo faktycznie tam się trochę psuje.

Ja chciałabym, żeby zostały wgrane następujące mapy:

cs_bikini

de_prodigy

cs_italy

de_airstrip

sp_tank

Edit: @@EvO, Żółwiowi chodzi o to, że mamy np. css_dust2 i de_dust2. Nawet jeśli graliśmy "de" to i tak w vote może pojawić się css.

Edit2: @@EvO, czy w takim razie nie warto byłoby pomyśleć o tym, żeby wgrać chociaż kilka nowych, ale standardowych mapek. Takich jak, np. napisał @@Master . Można wywalić te css.

Marta doskonale wiem, że o to mu chodziło.  Ale jeżeli chodzi o "zdublowane mapy", to jest 2 rodzaje dd2, 2 rodzaje westa, assaulta i inferno, reszta to zupełnie inne mapy, które wszak są do dyspozycji graczy. 

Co do dodawania nowych map jesteśmy sceptycznie do tego nastawieni, specjalnie ostatnio okrajaliśmy z aquaxem liczbę "wynalazków" na serwerach, które albo nie było w ogóle wybierane, albo odstraszały graczy. 

fajnie ze jest zainteresowanie tematem, nie chce wgrywania map. Chce usuniecia tych zdublowanych z css - totalny nie wypal i na mapach tych czesto spotykam lagi losowych graczy. ale przykladowo dziennie zagrac mozna kilkanascie razy dd2 a cbble kilka razy w tygodniu. to jest tragedia - niech w tym vote na koniec mapy pokazuja sie kolejne z 4 w cyklu map. Jak mamy 25 map to kojene 4 beda co mape i tak dojdziemy do konca cyklu grajac rozne mapy :) 

nie wiem czy tak sie da ustawic ale prosze zrobcie z tym cyklem map :(

Jestem ZA. To jest jakaś katastrofa, jest vote wybierają de_dusta2 potem westwooda, nastepnie css_dust2 (czy jak to sie tam zwie) , potem de_eldorado i westwood big .... i wychodzi takie koło ... Może w trakcie raz na jakiś czas italy 2 czy aztec ..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...