Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2014 #140438 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Wysłałem sms w celu zakupienia klasy premium ale nie przyszedł mi sms zwrotny z kodem. 2 dni temu też kupowałem premium i kod przyszedł odrazu. Ale nie tylko ja mam ten problem El Polako też pisał że mu nie przyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2014 #140454 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Jakieś zdj treści i nr. I dostałeś sms ze kod zły czy tylko ci nie przyszedł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 7 Kwietnia 2014 #140458 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Moze przyjdzie w bo jakims czasie. Sprawdziles czy na odpowiedni numer wyslales sms'a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Kwietnia 2014 #140532 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś się na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Kwietnia 2014 #140533 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi