Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2014 #140250 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Nick: T1M3 Wiek: we wrześniu 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem tutaj już adminem i nie było na mnie skarg więc raczej spore :E Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-8 Staż w CS-sie: Dokładnie nie pamiętam ale gdzieś ok. 5 lat(steam i nonsteam) Steam / NonSteam: STEAM Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/T1M3/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!: Potrafię dogadać się z każdym, zawsze jestem bezstronny. Jestem miły i rzetelny w wykonywaniu obowiązków( jak ostatnio byłem adminem to żadnej skargi na mnie nie było która by była uzasadniona). Jestem ogarniętym człowiekiem. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Od Poniedziałku do Piątku: 3-4h w weekendy różnie ale powyżej 4h. Kontakt: STEAM(T1M3), Forum, TS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2014 #140252 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie spełniasz podstawowych wymagań. Nabij godzinki i spróbuj za 2 tygodnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi