Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2014 #140162 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Twój nick podczas gry: [Cs-WinUi] aKa | CinciN !>! Godzina, data zdarzenia: przed 15 minutami Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:33700799 Uzasadnienie: Cześć. Dostałem bana za reklamę. Wbiłem na serwer na moim stałym nicku . Po chwili ban za reklamę. Sory, nie wiedziałem, że potraktujecie to jako reklamę. Jak bym chciał reklamować wbił bym na NS. Zresztą nie latam po serwerach z reklamami, robię je na forach. Proszę u UB, bo chciałbym sobie czasem u Was pograć i z góry przepraszam za tą "reklamę" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Kwietnia 2014 #140167 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Następnym razem uważaj z tym reklamowaniem. Wracaj do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Kwietnia 2014 #140168 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi