dawcamocywnocy Napisano 6 Kwietnia 2014 #140161 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Twój nick podczas gry:dawcamocywnocy Godzina, data zdarzenia:22:30 Mapa:de_dus2 STEAM_ID / IP:83.4.192.57 ' Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 23 hours , 56 minutes and 37 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : dawcamocywnocy [AMXBans] Reason : ' nie trolluj i nie denerwuj ludzi ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 84714377 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.4.192.57 ' nie wiem o co chodzi dlaczego dostałem bana? prosze o przedstawienie dowodów bo napewno nikogo nie obrażalem ani nie denerwowałem odpowiadalem tylko na pytania zadane przez innego gracza prosze o wypowiedzenie sie admina banujacego moim zdaniem zostałem zbanowany nie slusznie a glowny powód bana dotyczył raczej zabicia admina adminki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 6 Kwietnia 2014 #140163 Administrator Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Ja Cie zbanowałem. Na moja osobę jakieś dziwne rzeczy piszesz. Nie życzę sobie, aby ktoś podważał moją osobę, poza tym ludzie na serwerze mieli Cie dość. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 6 Kwietnia 2014 #140164 Administrator Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi