Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2014 #140058 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Nick: Gosciu Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Jeszcze nigdy Znajomość AMXX (W skali 1-10): parę podstawowych komend znam Staż w CS-sie: od 8 roku życia gram od czasu do czasu Steam ID: Niestety, nie posiadam CS na steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Gosciu/80.72.43.106:27020/ <-- zostało jeszcze 10 godzin ale to nadrobię szybko Dlaczego TY .!: Ponieważ: - Na PB nie ma żadnego admina - Często grają ludzie z WH lub osoby nie wykonujące celów mapy - Już nie raz wrzucałem na forum demko osób z WH z paintballa - Jestem miły i chętnie pomagam - Oczywiście micro mam Myślę, że dałoby się trochę nagiąć zasady patrząć na to, że brak tutaj admina ^^ Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 godziny Kontakt: GG, facebook, forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Kwietnia 2014 #140221 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Jesteś aktywny i rozgarnięty i na serwie nie ma adminów, ale jednak nie spełniasz paru podstawowych wymagań. Podsumowując jestem nautral. Zobaczymy być może dostaniesz szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2014 #140222 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 nie wiem ja wy ale moim zdaniem steam to podstawa dla admina po drugie kilka komend to nie wszystko bo jest tego naprawdę sporo wiem bo bylem adminem na kilku serwerach ja jestem też neutralny ale wypowiedzieć się musiałem pozdrawiam WSRH D2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2014 #140223 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: - Obowiązkowo aktywne konto steam. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi