Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2014 #139877 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Twój nick podczas gry:Karol stowrzony do zabijania ^^ Godzina, data zdarzenia:14:30 06.4.2014 Mapa:de_westwood_big STEAM_ID / IP: 86.111.119.168 Uzasadnienie:generalnie nie wiem jak ale mam nadzieje ze ogarniecie demko : ) bo mam cs'a non steam : ) i nie mam folderu gdzie sa ss'y. Więc chciałbym żeby jakiś admin zobaczył demko z mojej gry jeżeli jest taka możliwość. Dodatkowo gratuluje pajacowi który mi dał tego bana, bo najwyrazniej ma pi**e na oczach. I nie powinien być admem bo w tym samym czasie grał typ który miał wh i jakoś grał . To wszystko mam nadzieje że zostanie to rozpatrzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 6 Kwietnia 2014 #139878 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Wstaw ss które Ci zrobiono. Tutaj poradnik łap http://multi-head.pl/index.php?/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ Szukaj plików w formacie .tga z nazwą halflife01.tga itd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2014 #139880 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Dostałś bana powód Wstaw screeny na Multi-Head.pl więc musisz wstawić scerrny masz na to 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2014 #139894 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Dam tutaj link mam nadzieje że to jest to o czym mówiłeś czyli ten halflife01.tga i tak dalej. http://www.speedyshare.com/9tTM7/Nowy-folder.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2014 #139911 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi