Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2014 #139810 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Data i godzina zdarzenia: 11:33 Nick admina/gracza, który zawinił: fIGhT3r Dowody: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=246341269 Świadkowie: pewnie dużo graczy w tym czasie ale nie o to chodzi Uzasadnienie: W powodzie bana było, że nie można ustawiać min w wąskich przejściach. Polecam poczytać regulamin i wyciągnąć wnioski. BAN BYŁ NIEUZASADNIONY. @EDIT: ADMIN SERWERA: COD MOD 200LVL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 6 Kwietnia 2014 #139824 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Jeżeli min nie da się przeskoczyć to ban słuszny. Czekamy na wypowiedź Admina banującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2014 #139829 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Byłem przy tym i widziałem gdzie te miny postawiłeś nie dało się ich przestoczyć dlatego dostałeś bana.Ban słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2014 #139832 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 W takim razie proszę dodać taki punkt do regulaminu i nie będzie problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 6 Kwietnia 2014 #139850 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Tak się składa ze dość dobrze pamiętam tę sytuacje .Miny te były nie do ominięcia nie dało sie ich ani przeskoczyć ani obejść .Była to w przejściu z salonu do domku z bs na mapie de_westwood wąskie i niskie a na dodatek twoje miny były postawione blisko przejścia (drzwi z futryną u góry ) które dodatkowo blokowało przeskoczenie .Może złe sprecyzowałem powód bana zamiast "wąskie" powinienem napisać "niskie" o czym juz jest w regulaminie .Według mnie skrga ta jest niesłuszna a ban tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 6 Kwietnia 2014 #139865 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Ban sluszny.Ban czasowy juz minal. Zapraszam do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 6 Kwietnia 2014 #139866 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi