Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2014 #139794 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Twój nick podczas gry: Jeszcze tu nie grałem, ale mam nick k0t Godzina, data zdarzenia: Nic nie wiem. Mapa: także nie wiem. STEAM_ID / IP: 212.59.254.100 Uzasadnienie: Ja tutaj jestem od dziś, grałem wczęśniej na pewnej sieci (nie wymienie nazwy, bo nadal istnieje), ale przez nie ogarnięta administtracje odeszłem Chce teraz pohasac u was, ale nie dostałem tej szansy powodem jest ban.. Prosze nie pisać tekstów typu 'zresetuj router' itp, bo mam internet radiowy (osiedlowy). Załaczam logi z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : ZarazWasROZPIER. [AMXBans] Reason : ' wh ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' ' [AMXBans] Your IP : ' 212.59.254.100 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2014 #139802 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Też mam ten internet i to jest straszna lipa. Wystarczy, że jedna osoba dostanie bana i już wszyscy maja pograne. Jak cię odbanujemy, to cziter też dostanie ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2014 #139804 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Wiem że on też, ale to nie moja wina jest! Bardzo mi zalezy żeby tu pograć, proszę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 6 Kwietnia 2014 #139820 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi