Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2014 #139667 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 A więc rozchodzi się o to czy amx ma wgrany taki plugin jak gracze z ostatnich np.5min. którzy grali bądź byli na serwerze? Jeżeli TAK to proszę o szybkie zamknięcie tematu i przeprosić za błahostkę ... Jeżeli nie to chciałbym zaproponować coś takiego ponieważ moim zdaniem takie coś jest niezbędne w takich sytuacjach jak ucieczka przed SS czy choćby dzisiejsza sytuacja jak reklam serwera i po sek.gościa nie mam Z góry dziękuje za kłopot i czekam na odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 5 Kwietnia 2014 #139669 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Wchodzisz w amx menu. Wciskasz dwa razy klawisz 9 ( dalej ) potem wybierasz numer 4 i masz tam graczy którzy nie dawno opuścili serwer Chyba że coś pomyliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2014 #137643 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Wszystko dokładnie opisałeś. Ja przed chwilka tak musiałem właśnie banować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Kwietnia 2014 #139741 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi