Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2014 #139656 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Nick: CHAPON Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem 7 swoich serwerów szkoliłem się na Pochy****.** , CST i i wiele innych Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: z 5 lat 2/3 z CS Steam / NonSteam: Steam ale czasem zagram na NS jak mi PING skacze Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Dopiero zacząłem grać. Dlaczego TY .!: Ponieważ , na serwerze jest admin Adoina29 który/a zmienia mapy na jakie chce bez pytania graczy o zgodę, poza tym ignoruje on u@ , ja chciałbym tego dopilnować. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w tygodniu 2h a w weekend około 5-7h Kontakt: GG: 25506448 Steam: CHAPON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2014 #139657 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 konto do podania brak linku do gt na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Kwietnia 2014 #139661 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 "Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Dopiero zacząłem grać." Skoro dopiero zacząłeś grać nie licz na to, że od razu dostaniesz admina. Musisz dać się zapoznać, wykazać i dopiero wtedy składaj podanie. Oczywiście na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2014 #139664 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Na nie, nie widzialem żebyś grał na Steamie na serverze zawsze ns nie ma linku do gt, konto dla podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2014 #139666 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Nie spełniasz podstawowych wymagań. http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=CHAPON&Search=Search Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi