Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2014 #139573 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Witam bende robil serwer i wlasne forum poszukuje osobe ktora umie robic z forum i serwem wgrywac skiny itd z forum pisac mi na steam pw skype skyp patryk_gren steam patryk_gren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 5 Kwietnia 2014 #139590 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Najpierw zajrzyj do słownika, dopiero weź się za sieć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2014 #139782 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Ty chcesz robić serwer i forum, a nie umiesz nic z tych rzeczy? Ja bardzo chętnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2014 #139789 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Rezygnuję z H@ i idę do Ciebie. Umiem robić fora (silnik nie ma znaczenia) oraz konfigurować serwery. Podam coś o sobie, żebyś wiedział z kim masz do czynienia: urodziłem się więc żyję. Tyle o mnie. Specjalizuję się w szyciu skarpetek, przy konfiguracji serwerów only aim i wallhack to bardzo ważna umiejętność. Z góry dziękuję za akceptacje mojej osoby. W razie potrzeby kontaktu telefonicznego dzwoń na numer 999 i przedstaw się, że jesteś idiotą, gdyż taki post jak ten zostanie nagrodzony banem na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2014 #139790 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi