POLAND. Napisano 5 Kwietnia 2014 #139549 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Witam. Proponuję zrobić coś takiego żeby nowy użytkownik wchodzący na naszego ts`a automatycznie dostawał rangę zarejestrowany. Myślę, że pomogłoby to moderatorom w jakimś stopniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 5 Kwietnia 2014 #139663 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Po co? Na tsa wchodzi mało nowych osób, więc dać tą rangę to niewielki wysiłek dla moderatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2014 #139747 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Polandzik, nigdy z tym jakiegoś problemu nie było. Co to za trudnośc przewinąć sobie całego ts3 raz w ciągu 30 minut czy tam 1h ? Ogólnie to zauważyłem, że mało kto się interesuje z tych moderatorów ts3 :)ale to tylko taka mała dygresja z mojej strony, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Kwietnia 2014 #139785 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Nie przesadzajmy Jakubie, to nie jest jakiś wielki wysiłek, tłumami nas nie szturmują w jednej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Kwietnia 2014 #139786 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi