Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Problem z adminami

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Siema!

Mam ból dupy jak nic, a mianowcie, brakuje aktywnych adminow na 4FUN. Gram praktycznie codziennie ok 16-17 do ok . 20-21, i rzadko kiedy widuję admina któregokolwiek. Roi się od cziterów, wchodze na specta albo widzę jak umrę i jest to perfidne, a nie ma nikogo kto by zbanował. Jeżeli się trafi już jakiś admin, piszę do niego na u@ to ma po prostu wyjebane i wątpie, że nawet obserwuje typka, którego mu podpowiedziałem. Oczywiście mogę się mylić co do czitującego i admin może mieć inne zdanie. Ale jeśli widzę ja i widzą inni to admin jednak powienien zareagować i się mu dokladniej przyjrzeć.

Tyle ode mnie. Czekam na wypowiedzi innych i pomysły na naprawę tego problemu, bo przez cziterów serwery się rozsypują.

Pozdrawiam, Nie powiem.

Witaj, adminów na 4FUN'ie można niestety policzyć na palcach jednej ręki, nowych kandydatów próżno szukać, przez co kryteria prawdopodobnie ulegną zmianie (możliwość adminowania na NS'ie). Jeśli widzisz admina na spec'u i jest on nieaktywny, dokumentuj to i wrzucaj na forum. Admini byli już informowani o tym, jakie konsekwencje czekają ich za bierne przesiadywanie na spec'u.

Ja Cię praktycznie na serwerze nie widze no ale mniejsza o to. Ten problem wynika z braku adminow i tyle w temacie. Ja nie moge caly czas siedziec na serwerze bo masz tez swoje sprawy. Niektorzy gracze jak widza czita pisza mi na steam, forum wtedy szybko reaguje . Ale 24/7 nie moge byc dostepny :(

ja rowniez staram sie grac ile moge i ciebie na serverze nie widzialem  i co do tematu adminow chyba jest 5 z czego 3 albo 3 nieaktywnych wiec 24/7 nikt nie bedzie siedzial bo jest wiosna i kazdy ma swoj zycie

• 3 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...