maciul Napisano 3 Kwietnia 2014 #138914 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Zmieniłem klase z plutonowego na Śmierć i potwierdził mi ją n-ty-tydzień ale gdy wchodzę na serwer i wybieram klase albo raz to smierc a jak nie to plutonowego ale na obydwóch teraz mi pisze że nie mam uprawnień niewiem co zrobić . czekałem już 2 zmiany mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2014 #138919 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Wg danych klasa premium skończyła Ci się dnia 13.03 o godz. 13:51. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Kwietnia 2014 #138926 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Dokładnie, czasu w bansie nie zmieniałem, tylko podmieniłem flagi. Nawet nie zwróciłem uwagi, że klasa już dawno wygasła i nie została usunięta z listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciul Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor #138932 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Dokładnie, czasu w bansie nie zmieniałem, tylko podmieniłem flagi. Nawet nie zwróciłem uwagi, że klasa już dawno wygasła i nie została usunięta z listy. ale ja kupiłem na 3 miechy i jeszcze dzisiaj grałem nie wygasła napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciul Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor #138933 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 ale ja kupiłem na 3 miechy i jeszcze dzisiaj grałem nie wygasła napewno to jest nie fer ja kupiłem już ogulnie 3 albo 4 premki a mówisz mi że wygasła to nie prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciul Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor #138937 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Wg danych klasa premium skończyła Ci się dnia 13.03 o godz. 13:51. Wg danych klasa premium skończyła Ci się dnia 13.03 o godz. 13:51. Consecuente ja kupiłem już 2 premke i jeszcze dzisiaj w nią grałem zapytaj np. siremsaja albo Szajbusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciul Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor #138938 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Consecuente ja kupiłem już 2 premke i jeszcze dzisiaj w nią grałem zapytaj np. siremsaja albo Szajbusa ps.na 3 miesiące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciul Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor #138940 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 ps.na 3 miesiące żądam zwrotu pieniędzy albo zmienienia klasy bo ja napewno nie kłame a z reklamami się narobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Kwietnia 2014 #138944 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Kolego, po pierwsze nie spamuj (Regulamin Forum). Masz opcję edycji posta. Jeśli rzeczywiście jest tak jak twierdzisz, spokojnie, na pewno znajdziemy rozwiązanie. Odezwałem się do ciebie na PW, tam wszystko wyjaśnimy, tutaj unikając zbędnego spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2014 #138960 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 żądam zwrotu pieniędzy albo zmienienia klasy bo ja napewno nie kłame a z reklamami się narobiłem Na 3 miechy kupiłem stalkera i nic,jakis bug jest w tym ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi