Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2014 #138751 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 W dniu wczorajszym 02.04.2014 mój komputer uległ spaleniu [karta graficzna i zasilacz] Z bardzo, ale to bardzo dużym bólem muszę Was opuścić. Rezygnuję z rangi UBT, ale proszę, o pozostawienie mi admina na DM, iż w tygodniu i w weekendy, przebywam u dziewczyny. Myślę, że się zgodzicie na pozostawienie mia admina na DM. Dziękuje wszystkim za miła współprace. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Kwietnia 2014 #138779 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Dziękujemy. Jeśli dasz radę nadrobić zaległości w weekend - nie ma problemu, admin zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Kwietnia 2014 #138780 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi