Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2014 #138647 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Twój nick podczas gry: Q-Taz(bez formy) Godzina, data zdarzenia: 22:05, 02.04.2014 Mapa: DD2 STEAM_ID / IP:STEAM_0:1:38830592 Uzasadnienie: Dostałem Perma bez uzasadnienia, z powodem "Lamisz", gralem bez cheatow, bez obrazania, bez nadmiernego używania mikro. Nie pierwszy ban na tym serwerze, przy poprzednich SS'ach ban zostal cofnięty. Moze powodem mojego bana jest zły dobór adminów? Nie wiem. Proszę o rychłe odbanowanie. Ban jakby nigdy nic, znikł. Brak słów.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2014 #138661 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Był mały problem, ale już wszystko ok. W bansie jesteś czysty, więc zamykam. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2014 #138662 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi