Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2014 #138597 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Siemka kupiłem dziś vipa na 30 dni na nic Dawidek | POWER + PLAYER wpisuje haslo i tak dalej ale nie działa proszę o pomoc albo cos . ostatnio jak cos kupywałem to problem był z Nickiem czy tam ze znakami w nicku ale dali rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Kwietnia 2014 #138616 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Twój nick to "Dawidek | POWER + PLAYER", sprawdź czy spacje się zgadzają, te przed i po nicku też mają znaczenie. Jeśli nadal masz problem, odezwij się na PW, będziemy działać dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2014 #138853 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Nie działa dalej pomóżcie to już 2 dzień i nie mam :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Kwietnia 2014 #138930 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Rozmowa przeniosła się na PW, zatem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Kwietnia 2014 #138931 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi