Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2014 #138546 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Twój nick podczas grania: Nie powiem. Godzina, data zdarzenia: 02.04014 przed 17:00 Mapa: de_westwood Link do screenów:http://speedy.sh/rq57z/cstrike.rar STEAM_ID / IP: 79.186.63.195 P.S. Dzieki temu, kto pisał poradnik gdzie znaleźć ss'y. W win7 za chuja nie moglem znaleźć poprzednich. Ale z drugiej strony cięzko mi było znaleźć te ss'y w formacie .tga, szukałem i nic, dopiero jak tutaj zobaczełem jak się nazywają, bo nazwa ss'ów niestandardowa. SS'y czyste, licze na szybkiego UB. 5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Kwietnia 2014 #138548 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi