Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2014 #138511 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Twój nick podczas gry: FifikPlayGames Godzina, data zdarzenia: ok. 15:40, 02.04.14r. Mapa:cs_office STEAM_ID / IP: ' VALVE_0 : 0 : 1099935964 '/ ' 178.37.1.50 ' Uzasadnienie: Napisali mi "Wstaw Screeny Na Forum", hehe dobrze ale JAK ?! I gdzie to znalezc?!?! Napisalem tylko ze Admin [[[[[WTF]]]]] ma wh i odrazu mnie zbanowal ( napisalem tak bo to wygladalo jak wh -,- ) Jak Mozecie Powiedzcie mi Droga Administracjo Jak Zrobic SS I GDzie Go Znalezc ( mam steam'a ) Puenta na koniec : NIE MA POWODU BANA BO NIC NIE ZROBILEM ! :help: :help: :help: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 2 Kwietnia 2014 #138513 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 http://multi-head.pl/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2014 #138516 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 ej ale pastrz jestem tutaj nie? (przy tym poradniku); Na samym początku chciałbym zadeklarować że sposób nie jest mój, ale ulepszyłem go trochę i udostępniam go tutaj na forum Oryginalny poradnik ;] Jeśli nie znalazłeś swoich ss'ow pierwszymi dwoma sposobami, to po zastosowaniu tego sposobu nie będę Ci wstanie już pomóc KROK 1. W "Start" wpisujemy klucz: %appdata% i naciskamy enter. KROK 2. Po naciśnięciu enteru powinno nam się wyświetlić okno w którym naciskamy:AppData KROK 3. Otwieramy folder "Local". (Tego nie będę pokazywał chyba każdy to zrobi.) KROK 4. Otwieramy folder "VirtualStore". (Tego nie będę pokazywał chyba każdy to zrobi.) KROK 5. Otwieramy folder "ProgramFiles(x86)" KROK 6. Otwieramy folder "CounterStrike" KROK 7. Otwieramy folder "cstrike" KROK 8. Kopiujemy ss'y, robimy paczuszke i wrzucamy na forum. Poradnik zapożyczony ze strony cs-gra.pl napisany przez Rosickyy I jak robie programfiles to nie mam tam counterstrike ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2014 #138517 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 przypominam nie mam STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2014 #138519 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 cs sciagnalem z strony cssetti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 2 Kwietnia 2014 #138521 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Nie nabijaj postów tylko wstaw SCREENY. Nie pisz w tym temacie postu, jeżeli nie masz zamiaru wstawić screenów. Na ich wstawienie masz 24h od nadania bana. Sy[K]uS dał Ci link jak znaleźć screeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2014 #138522 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 okej juz wiem gdzie mam ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2014 #138523 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Mam pytanie mam zrobic ss tak? Ale czego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 2 Kwietnia 2014 #138525 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Masz tutaj jak wstawić screeny.. http://multi-head.pl/topic/13246-jak-wstawi%C4%87-ssy-poradnik-video/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Kwietnia 2014 #138537 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Gracz wrzucił już ss'y i dostał UB, ale jedna rzecz mnie bardzo ciekawi. Kolega twierdzi, że dostał bana po złości od admina, którego sam oskarżał. Screeny przez WTF zostały zrobione na początku rundy na respie (tragedia), dlatego jestem ciekaw czym admin się kierował. Zapraszam WTF do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2014 #138631 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Przepraszam że dopiero teraz ale nie nie kierowałem się żadną złością iż potraktowałem to co pisze jako żart. A ss dostał po 1 dlatego że gracz "pozdro 600" pisał na u@ że ten gracz gra podejrzanie więc poszedłem na spect i sprawdziłem. Można zobaczyć na demku że poszedłem na specta. To że gracze pisza na sayu dla żartu że mam wh. Ale ss Admin może robić każdemu graczowi tylko nie innemu adminowi który wyda mu się podejrzany. Jak dla mnie to tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Kwietnia 2014 #138663 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 No dobrze, to teraz wytłumacz mi dlaczego ss'y zrobione są na samym starcie rundy. Nie jestem w stanie sobie wyobrazić, czemu to miało służyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2014 #139602 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Brak zainteresowania //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2014 #139603 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi