Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2014 #138416 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Nck:Assassin Wiek:16 Znajomość AMXX:YYY 8/9 Staż w Csie:16 grudzień 2013 ) steam:Tak Link do game tracker z przegranymi godz:http://www.gametracker.com/player/Assassin/80.72.43.106:27022/ Dlaczego ty:Mhm Dlatego że byłem adminem na serwerze znam dobrze amx nawet mnie lubia na serwerze i jeśli trzeba to bedę płacił pieniądze na serwer wiem też jak rozpoznać czitera i gram też w tych godzinach gdy nie zawsze są admini a są gracze którzy czitują i chce pomóc serwerowi żeby grało jak najmniej cziterów . Czas jaki poświęcasz na Csa:3/4 godz Kontakt:Fb i skype Myśle że będe mógł wam poóc Przemyślcie to Zdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2014 #138419 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 o.0 zastosuj się do wzoru POPRAWNIE jeśli chcesz by Twoje podanie było brane poważnie pod uwagę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Kwietnia 2014 #138427 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Z tego co widzę, to na serwerze w przeciągu tygodni byłeś tylko 2 razy w dodatku na krótko. W dodatku nie kojarzę Cię z serwera (pewnie nie wyróżniasz się zgłaszaniem cziterów itp.) Przez co jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2014 #138431 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Dlaczego Evo Przecież gramy razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2014 #138432 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Przemyśl to jeszcze Nie jestem wcale taki zły i dawno niegrałem wiem ale to przez internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2014 #138433 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Aha i jeszcze nwm dlaczego zrobiło sie tak rozsypane naprawde nwm chciałem dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2014 #138436 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Prostanek prubuje a znowu dziejie sie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2014 #138448 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Jestem na Nie -mało grasz na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 2 Kwietnia 2014 #138450 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Jestem na nie - Mało na serwie - konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 2 Kwietnia 2014 #138458 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi