Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2014 #138045 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Twój nick podczas gry: Drukarnik Godzina, data zdarzenia: 31 marca godziny wieczorne Mapa: de_dust 2 STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Nie mam pojecia za co dostałem bana.. Nigdy nie czitowałem i nie wiem nawet jak używać czitów.. Dostałem bana za to ze stałem na respie z awp czy za co bo nie wiem ? A też zdarzylo mi się tylko jedną kolejkę dłużej na respie posiedzieć. Gram dość często na tym serwie i nigdy nie pomagałem sobie niczym. Proszę o UB bo lubię grać na tym serwie. Czasem jest też śmiesznie jak mam jedną runde dobrą! Jedną! a ludzie odrazu WH! AIM!!.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2014 #138047 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Zostałeś bana z powodem Wstaw screeny na Multi-Head.pl więc musisz wstawić 5 screenów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2014 #138049 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 jakie screeny ? ;o pokazujące moją niewinność czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 1 Kwietnia 2014 #138069 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Tak sugeruj się tym http://multi-head.pl/topic/17680-poradnik-jak-znale%C5%BC%C4%87-ukryte-ss-y/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2014 #138084 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Dostałeś Odemnie 5 SS Musisz je wstawić, napewno gdzieś są . Poszukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2014 #138235 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 http://www64.zippyshare.com/v/60333909/file.html mam nadzieje ze chodzi o to ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Kwietnia 2014 #138241 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi