pionteczekessa Napisano 1 Kwietnia 2014 #138122 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Dla mnie swoje obowiązki wykonywał jak należy, ale żeby takie coś zrobić ;x. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Kwietnia 2014 #138133 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Czytam i nie wierze :O N-ty dzien odje*ał taką rzecz uważałem go zawsze za wyrozumiałego i uczciwego człowieka, po prostu brak mi słów..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2014 #138148 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ohh jakie tu wszyscy mądrości piszą i wypowiadają się osoby które nie znają pewnie nawet całej sytuacji, ale są przepełnieni nagle wielką nienawiścią do n-tego ;] większość z was go nawet nie zna, a reszta która go znała i szanowała wyzywa go .. żałosne Chudy szkoda słów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2014 #138154 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 to by sie zdziwil ilu lizusow^^ teraz go obgaduje i wyzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 1 Kwietnia 2014 #138186 Administrator Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Tu juz nawet nie chodzi o kradziez. Cala noc robilismy serwer dd2. Jak widac byl wylaczony.... Calego nam zepsul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 1 Kwietnia 2014 #138187 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Po kim jak po kim, ale po nim?! N-ty.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2014 #138188 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ta i teraz spać mi się chce a żona od debili wyzywa, że siedzę po nocach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2014 #138189 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Nara... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 1 Kwietnia 2014 #138212 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 W jaki sposób można spostrzec osobę, która dużo zrobiła dla danego użytkownika. A tu nagle, BAHHH... Zostanie ona zlinczowana, a przecież nic Wam nie ukradła SUPER ŻARCIK... Masa wiadomości na PW od Was sprawiła nam frajdę. Prima Aprilis! pozdrawiamy Administracja Multi-head.pl PS. Studnia wracaj do nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2014 #138213 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Oczywiście to był żart z naszej strony. Mamy nadzieję, że nieco atrakcji Wam dostarczyliśmy i teraz bawicie się setnie. Zielonaa wygrałaś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 1 Kwietnia 2014 #138214 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 A nie mówiłem A tu taki bulwers na n-ty, hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2014 #138216 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor #138237 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Siadamy w studni, zapinamy pasy i startujemy! Witam ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 1 Kwietnia 2014 #138242 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Pozdrawiam wkręconych ! Wkrótce dodam mały dodatek dla Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi