Gość Guest Napisano 31 Marca 2014 #137836 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Witam wszystkich, Ci co mnie znają wiedzą jaki jestem i jak podchodzę do pewnych spraw, dlatego myślę, że większy wywód nie jest potrzebny... Oznajmiam, iż rezygnuję z funkcji UBT z powodu braku czasu. Jeżeli w przyszłości się on zwiększy, a i będzie szansa to może kiedyś powrócę. Dwie funkcje to jednak dużo, a wolę w grze ogarniać niż na forum. Praca z ludźmi jest lepsza. Dziękuje za współpracę, mam nadzieję, że nie było z tych "najgorszych". Do zobaczenia na serwerze FFA, wkrótce CS: GO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 31 Marca 2014 #137838 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 O szkoda . Ubt sie kruszy . Powodzenia na FFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 31 Marca 2014 #135712 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Nie wiem po co temat w pożegnaj się przecież nie odchodzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 31 Marca 2014 #135718 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Rezygnacja przyjęta. Temat przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 31 Marca 2014 #135719 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi