Malu Napisano 31 Marca 2014 #137809 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Nick: Malu Data: Od dziś maksymalnie do 12.04.2014r. Powód: Próbowałem naprawić kartę graficzną lecz mój talent pokazał, że bardzo się znam na informatyce i ją złamałem. Po zakupie nowej okazało się, że mój komputer ma za starą płytę główną i obecnie w serwisie bawią się z moim sprzętem. Może to zająć do 2 tygodni, ponieważ tyle czasu ma serwis na naprawę. Wieczorami będę wpadał na ts oraz forum korzystając z laptopa brata. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 31 Marca 2014 #135721 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ok. Usprawiedliwiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 31 Marca 2014 #135722 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi