Gość Guest Napisano 30 Marca 2014 #137360 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Twój nick podczas gry: nie wiem Godzina, data zdarzenia: nie wiem Mapa:nie wiem STEAM_ID / IP:91.236.6.29 Uzasadnienie: remiza jakis leb siedzial i gral na tym kompie .............. brak ss ............ prose o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 30 Marca 2014 #137361 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Ban jest za obrazę i wygasa o 20:59. UB nie dostaniesz, nawet jeżeli to ktoś inny dostał bana na Twoim IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 30 Marca 2014 #137362 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi