lil Kapi Napisano 30 Marca 2014 #137258 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Nick:DR.ROZPIERDUCHA Wiek:13 Doświadczenie (w byciu adminem):NIGDY NIE BYLEM ADMINEM Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie: 1/2 LATA Steam / NonSteam: NON STEAM Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/DR.ROZPIERDUCHA/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .!: CZASAMI NA SERWIE NIE MA ADMINA A POZATYM TROCHE NA SERWIE GRAM Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:W WEEKENDY BARDZO DŁUGO Kontakt:DR.ROZPIERDUCHA/ EMAIL [email protected] MICRO: NIE MAM ZA TYDZ MOŻE BĘDĘ MIAŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Marca 2014 #137259 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 1. Zakaz używania mikrofonu osobom poniżej 14-tego roku życia bądź z brakiem mutacji. 3. Strażnicy mają obowiązek posiadania mikrofonu oraz mutacji (mutacja nie dotyczy dziewczyn). To są 2 punkty regulaminu, których nie spełniasz. Nie wiem jak z Twoją mutacją, ponieważ nie posiadasz mikrofonu. Zakup mikrofon oraz popraw aktywność. Gdy spełnisz moje warunki otworze Twoje podanie. O to wycinek z Twojego poprzedniego podania: Wiek:14 lat. Doświadczenie jako (admin): nigdy nie byłem adminem ale chciałbym zobaczyć jak to jest bo kiedyś musi być pierwszy raz . Staż w cs-a: 1 rok. Steam / Non Steam: Non Steam. Znajomość AMXX (SKALA 1-10 ) 3. DLACZEGO ty!?:czasami na serwerze nie ma admina a poza tym długo gram na serwerze. Czas jaki poświęcasz na cs-a - od 14-3-4 nad ranem (jak ktoś gra na serwerze). Kontakt na forum: DR.ROZPIERDUCHA. A co do mikrofonu to niedługo robię se windowsa 7 i będę miał sterownik do mikrofonu !. Rozumiem, że można się postarzeć ale w Twoim poprzednim podaniu miałeś 14 lat a teraz 13. Powiedz mi jak to robisz to też się troszkę odmłodzę A tak na poważnie to oczekuję trochę szczerości wobec mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 2 Kwietnia 2014 #138658 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Rozmawiałem z Tobą i przyznałeś mi, że nie masz czasu na grę w dni robocze a to niestety przekreśla Twoją szansę. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi