SHoK Napisano 30 Marca 2014 #137179 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Twój nick podczas gry:-[s[H{o}K]- Godzina, data zdarzenia:11:42 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP: IP- 164.126.248.48 Uzasadnienie:Ostatnio musiałem wklejać ss-y a teraz dostałem bana za "czitowanie" hahaha zdradzę mój sekret... gram na famasie bardzo długo i wbijam często na takie serwy jak np. DD2+DM ponieważ w spokoju mogę sobie trenować, jak wiadomo famas puszczony na serie jest bardzo celny dlatego jestem wstanie zdejmować graczy ze środka aż po resp tt, ewentualnie jak ludzie idą ciemnią i nie patrzą kto jest w dole to sobie też pozdejmuje paru łebków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2014 #137182 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Może i tak,Ale waliles praktycznie same banie,Celownik latal jak glupi!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2014 #137183 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Czekamy aż admin przedstawi dowody. Ma na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2014 #137187 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Przepraszam moj blad jestem nowy,Gracz lecial na Farcie Nie raz walnol kilka baniek moj Bląd. Jeszcze raz Przepraszam.I tamten 2 ez czysty przepraszam to sie wiecej nie powtorzy mozna dac UB ja lece nq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 30 Marca 2014 #137194 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Omg widze grubo, baniki na prawo i lewo za czitowanie i jeszcze dowodów nie ma. To juz druga sytuacja z tym adminem. Oglądałem demko z hltv, gracz czysty. Ub, a dla admina ostrzeżenie by się zdało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 30 Marca 2014 #137198 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi