blurred Napisano 29 Marca 2014 #137012 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Data i godzina zdarzenia: Nick admina/gracza, który zawinił: 'bZn` Dowody: hltv Świadkowie: gracze,hltv Uzasadnienie: Gracz z TT o nicku "Dobra Kurwy.Teraz Węgorz" rzucał cały czas po 5-10 fleszy na respie, sytuacja powtarzała się przez 5-6 rund. Pisałem 3 razy na u@, żeby go administrator bZn ogarnął bo akurat On był obecny na serwerze. Zero reakcji 'bZn` w dobre sobie gra i nic z tego nie robi. Gracz chyba powinien wylecieć już za sam nick ponieważ zwrot "Dobra Kurwy" tyczy się graczy na serwerze. Myślę, że zostaną wyciągnięte jakieś konsekwencję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2014 #137018 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 o ile mi wiadomo to bzn stracił rangę admina ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 29 Marca 2014 Autor #137023 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 A no tak... Przepraszam za problem, nie wiedziałem, że stracił rangę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 29 Marca 2014 #137033 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 W takiej sytuacji zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 29 Marca 2014 #137034 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi