Gość Guest Napisano 28 Marca 2014 #136722 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Mój pomysł polega na tym by więźniowie respili się automatycznie na FD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lil Kapi Napisano 28 Marca 2014 #136748 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 to ma swoje + i -. . . plus taki nie trzeba czekać 5min a minus że fd się znudzi czasami mi i czekasz na jego zakończenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 29 Marca 2014 #136802 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Trzeba się było nie buntować. Jestem na nie, jak jest admin i zrespi (co jakiś czas) to starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2014 #136869 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Ale czasami jest taka sytuacja że nie ma admina i niektórzy nie żyją,bo popełnili przypadkiem samobójstwo przy oglądaniu nowej dla nich mapy,a w FD wg mnie chodzi o to,by pobawić się i korzystać z korzyści mapy nie stanie pod gr 5 minut puki nie wyjdzie CT z niego dla mnie jest to bezsensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2014 #136895 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Dla mnie jest to bezsensu, więźniowie czekają tylko by zabić ct w tym fd, bo przecież 3 pkt bądź 5 to jest tak dużo. Niech zostanie jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2014 #136899 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Wg mnie na FD powinno być jak na FD w tygodniu czyli że więźniowie nie mogą bić CT i będzie GIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 29 Marca 2014 #136929 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Wg mnie na FD powinno być jak na FD w tygodniu czyli że więźniowie nie mogą bić CT i będzie GIT To już nie był by "JailBreak" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 29 Marca 2014 #137055 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Propozycja bez sensu. Pozwolę sobie przypomnieć niektórym punkty regulaminu: 8. Więzień zawsze ma prawo do buntu, lecz musi się liczyć z tym, że może zostać zabity. 5. Podczas Freeday admin może (nie musi) ożywiać wszystkich graczy. Myślę, że wszystko zostało wyjaśnione. /zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 29 Marca 2014 #137056 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi